Uw browser (Internet Explorer 7 of lager) is gedateerd en heeft veiligheidslekken en kan misschien niet alle mogelijkheden van onze website tonen. Zie hier hoe u uw browser update.

X

Frescolori: de ultieme betonlook

U kiest voor Frescolori als u iets bijzonders wilt! Dit is de nieuwe trend voor badkamers, woonruimten en kantoren.
klik op een afbeelding voor een grotere weergave

Specialist

Ginjaar Stucadoors is gespecialiseerd in het aanbrengen van Frescolori. Frescolori geeft de unieke beton-uitstraling. De mogelijkheden en combinaties zijn legio. Badkamers, keukens, leefruimtes, kantoren, winkels het is allemaal mogelijk met Frescolori.


Partners

Wij werken nauw samen met meerdere gevestigde bedrijven. Samen vormen we een compleet en professioneel team dat uw wensen voor een betonlook van uw badkamer, leefruimte of kantoor waar maakt.
Neem een kijkje bij onze partners:
Barthen Keuken Design Center
Bulthaup Leiden Keukenarchitectuur
Luc van der Berg Tegels en Sanitair
Stucshowroom

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden van Frescolori, een advies ter plekke of een vrijblijvende offerte? Neem gerust even contact met ons op:
Bel naar 06-50644149 of stuur een mail naar info@GinjaarStucadoors.nl.Goed onderhoud betekent lang genieten

Onderhouden van Frescolori© stucpleister
Het Frescolori shower systeem dient regelmatig gecontroleerd te worden op technische of esthetische degradatie. Mocht na het douchen uw oog vallen op verkleuringen, dan kan dit betekenen dat u een nieuwe laag Frescolori® Sealer moet aanbrengen of opnieuw dient te kitten.

Kalkaanslag
Kalkafzetting door waterhardheid kan worden verwijderd met verdund citroensap, hierna ruim naspoelen met schoon leidingwater.

Schimmels
Eventuele schimmelvorming kunt u behandelen met lauwwarm sodawater. Dergelijke problemen ontstaan als er condensatie en/of aandurende vochtigheid op het pleistersysteem plaatsvindt.

Olie
De toepassing van babyolie, massageolie en scrubolie in een ruimte waar Frescolori Shower is toepast, geven het risico op absorbtieplekken, omdat deze door de poriën van het systeem opgenomen kunnen worden.

Actief onderhoud
Het gebruik van kleurshampoos wordt sterk ontraden, vanwege het agressieve milieu, waardoor Frescolori kan worden aangetast. Dit geldt ook voor schurende en bijtende schoonmaakproducten, zoals CIF, Chloor, Cillit Bang, Muscle etc.
Gebruik voor het onderhouden van uw Frescolori stucpleister een PH neutrale reiniger, denk hierbij aan groene zeep.

Preventief onderhoud
Wij adviseren u om met een interval van 6 maanden de natte cel opnieuw te voorzien van het voorgeschreven beschermings-product. Voor wanden die niet aan continue waterbelasting bloot staan, geldt een interval van 12 maanden.

Kitvoeg
Om te zorgen voor een duurzame aansluiting van de kitvoeg dient deze periodiek gecontroleerd te worden op onthechting en scheurvorming. Het is een onderhoudsgevoelige voeg en dient bij degradatie om de 2 jaar voorzien te worden van nieuwe kit. Een aandachtspunt is hierbij uw badkamer garnituur en kranen. Zorg ervoor dat bij het ontkalken en schoonmaken, uw Frescolori stucpleister is afgeschermd om beschadigingen te voorkomen.